Λίγα λόγια...

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας, εν όψει των Χριστουγέννων, διοργανώνει τη δράση "Θέλω να σου χαρίσω ένα βιβλίο", συγκεντρώνοντας βιβλία για παιδιά και εφήβους που θα χαριστούν σε νοσοκομεία και ξενώνες ασθενών και συγγενών τους.
  Τα βιβλία που μπορούν να προσφέρουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς  απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε εφήβους και παιδιά.

 Το γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων - Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας με την στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας καλεί τις σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη δράση αυτή.

  Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς συμμετείχαν στη δράση αυτή ,χαρίζοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές, που δημιούργησαν οι μαθητές της Α' και Β' τάξης ,οι οποίες θα σταλούν μαζί με κάθε βιβλίο.

  Ευχαριστούμε για αυτή την πρωτοβουλία και διοργάνωση της έκθεσης,τους μαθητές για την συμμετοχή τους,την διεύθυνση του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς.


Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε